back

”Ehdottamasti paras verkkokoulutus, johon olen osallistunut ikinä, vaikka aihe onkin äärimmäisen tylsää!”

 

Tietosuojavaatimukset ovat liiketoimintavaatimuksia

 

Tietosuojavaatimusten helppo toteuttaminen saa asiakkaiden päät kääntymään. Toisaalta vastuullinen organisaatio ei voi kääntyä palveluntarjoajan puoleen, jonka tuotteessa tietosuojavaatimuksia ei ole huomioitu. Asiakkaat ovat liikkeellä yhä valveutuneempina ja tietosuoja on otettava huomioon alusta asti ohjeimistokehityksen kaikissa vaiheissa.

 

PrivacyAnt tarjoaa räätälöityjä tietosuojakoulutuksia koodareille, product ownereille, ohjelmistoarkkitehdeille ja testaajille suomeksi ja englanniksi.

 

Myös HR, asiakaspalvelu ja johto ovat meille tuttuja koulutusten kohderyhmiä. Olemme tehneet myös lukuisia toimialakohtaisia koulutuksia koko henkilöstölle. 

 

Kerro koulutustarpeesi meille, niin räätälöimme tarpeisiisi sopivan koulutuksen.

 

Koulutuksen ohjelmassa muun muassa:

  • Mitä oletusarvoinen ja sisäänrakennettu tietosuoja tarkoittavat käytännössä
  • Tietosuojan huomioiminen kaikissa ohjelmistokehityksen vaiheissa koko henkilötietojen elinkaaren ajan suunnittelusta testaukseen
  • Kolmannen osapuolen koodin vaikutukset
  • Opit tunnistamaan tietosuojariskit ja vaatimukset ja sekä tietosuojan kannalta merkitykselliset muutokset
  • Ohjelmistokehittäjän tekemien valintojen vaikutus tietosuojan kannalta

 

Koulutuksesta sanottua

 

”Ehdottamasti paras verkkokoulutus, johon olen osallistunut ikinä, vaikka aihe onkin äärimmäisen tylsää!”

”Kiva, että koulutus oli suomen kielellä! Hienosti vetivät yhteen kaikki kolme kouluttajaa. Mukava rento koulutus, näitä lisää!”

”Kouluttajat esittivät asiansa selkeästi ja hyvällä asenteella. Hyviä esimerkkejä myös tosielämästä. Aika kului nopeasti.”

”Oikein hyvä koulutus ja osaavia kavereita äänessä! Pitkästä kestosta huolimatta mielenkiinto säilyi interaktiivisuuden ja myös kouluttajien keskenäisen keskustelun myötä. Suurkiitos teille kaikille!”

”Aiempaan tietoturvakoulutuksiin verrattuna huomattavasti parempi, osallistavampi ja käyttäjäläheisempi koulutus. Pidin kovasti.”