back

PrivacyAnt sovelluksen monipuoliset toiminnot ja palvelu täyttivät Alexandrian odotukset

Alexandria ratkaisee niin IT:n, Legalin, Riskienhallinnan kuin Compliancen ylläpitoon ja hallinnointiin liittyvät haasteet PrivacyAnt monipuolisen sovelluksen avulla. 

 

Tutustuimme ensimmäisen kerran PrivacyAnt sovellukseen ja yritykseen jo muutama vuosi sitten. Viimeisen parin vuoden aikana palvelu on kehittynyt huimaa vauhtia ja näimme keväällä 2021 sovelluksen olevan kehittynyt niin monipuoliseksi, että päätimme ottaa kokeilujakson käyttöön. Kokeilujakson aikana tuote toimi odotetulla tavalla ja tarpeisiimme nähden hyvin. Yhteistyö PrivacyAntin kanssa on ollut myös erittäin rakentavaa ja hedelmällistä. PrivacyAnt on auttanut palvelun käyttöönotossa kiitettävällä tavalla ja palvelun kehittäminen tämän testijakson aikana enemmän vielä Alexandrian tarpeisiin on ollut erityislaatuista. PrivacyAnt selkeästi kuuntelee asiakkaiden toiveita ja pyrkii toteuttamaan niitä isolla prioriteetilla.

PrivacyAnt monipuolisen sovelluksen avulla olemme saaneet parempia työkaluja niin IT:n, Legalin, Riskienhallinnan ja Compliancen ylläpitoon ja hallinnointiin. PrivacyAnt sovellus kokoaa nämä eri osa-alueet hienosti yhdeksi kokonaisuudeksi.

Varsinkin PrivacyAntin ystävällinen ja asiakaslähtöinen palvelu on tehnyt vaikutuksen, jota voi vilpittömästi suositella kaikille. Tuotekin on erinomainen ja kehittyy selkeästi koko ajan eteenpäin.

 

Timo Partanen, IT-Manager, Alexandria Pankkiiriliike